Vintern tjugotjugoett

Hej på er!

Tänk att det är december om några timmar. December! Jag ser så himla mycket fram emot den nya månaden. Tänk att få julpynta lägenheten, tända adventsljus, baka pepparkakor och lyssna på julmusik. Strosa på stan och leta julklappsinspiration. Hjälpa kunder på jobbet att hitta den perfekta boken att slå in och lägga under granen.

Tiden går så långsamt här hos mig. Det blir väl så när man inte har så hög sysselsättningsgrad. Jag jobbar varje lördag och söndag, men där emellan skrotar jag mest runt hemma. Läser böcker, planerar stories och förbereder recensioner som ska läggas upp på ettlitetbokliv. Tittar på serier (just nu how i met your mother, en gammal favorit från högstadietiden) och stickar en halsduk till Jón.

Det är trist och ensamt emellanåt, men jag försöker passa på att njuta av all tid och ledighet. Hur många gånger i livet får man ha så mycket fritid? Nästa termin blir det att gå tillbaka till universitet och litteraturvetenskapen, och den här gången på riktigt. Det vill säga: jag har äntligen bestämt mig för hur jag vill bygga min kandidatexamen och nu tänker jag alltså läsa de resterande två och en halvt åren i streck. Hoppas bara att det inte blir distansundervisning igen. Det är nästan två år sedan jag befann mig i en föreläsningssal och det vore så himla typiskt om den enda terminen då jag inte pluggar också blir den enda med undervisning på plats.

Vi hörs och ses under årets mysigaste månad. Ta hand om er så länge<3

Gillar