Utvilad

Hej,

Den här veckan har bestått av självtvivel och försök till self care vart om vartannat. Som en psykisk berg-och-dalbana utan stopp; upp och ner och runt och runt.

Men. Sakta men säkert känns det som att det blir bättre. Den här helgen har jag tagit det lugnt, trotsat alla måsten och bara hängt med min kille. Läst färdigt två böcker, åkt till biblioteket och lånat två nya. I förrgår köpte jag hem och provade olika färdigblandade mojitodrinkar från systemet (den här var förresten godast).

Idag åkte jag in till stan och mötte upp min kompis Frida. Vi tog en fika på Stadsbiblioteket, ute på balkongen. Vi pratade om allt möjligt: om våra respektive förhållanden, om vår bokinstagram, om våra framtidsdrömmar och sommarplaner, om var vi skulle vilja läsa en master, om vilken årstid som är bäst. Vädret var så fint att vi kunde sitta i bara tjocktröja.

Ikväll har jag varit och tränat. Tio minuter på löpband följt av en timmes Bodybalance, min favoritgruppträning hos Fitness24Seven. Det är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Långsam, lugn musik i bakgrunden, massa stretch och balans och... andning.

Och nu. Toast till kvällsmat, diska, ta en dusch. Lägga sig i sängen och kanske öva isländska, kanske läsa i månadens bokklubbsbok.

Hoppas ni får ett fint avslut på den här veckan <3

Gillar