Sommaren 2022

Visst vågar man prata om sina reseplaner nu? Jag började planera redan i januari men har varit så rädd för att jinxa någonting. Dels på grund av corona men också på grund av pengar. Men nu så!! Jag är trippelvaccinerad, restriktionerna har lättat, och spara pengar har jag minsann också lyckats med (tack skatteåterbäring). Så:

Jón och jag ska åka till London ihop!

Älskade, älskade London. Vi åker redan bara ett par dagar in på sommarlovet. Hittills har vi planerat att gå på Afternoon Tea, gå på museum, sitta högst upp och längst fram på så många dubbeldäckare som möjligt, testa ny mat på Camden Market, dricka öl ur gigantiska pintglas och helt enkelt bara njuta av vår första utomlandsresa ihop. Tänk att det bara är lite mer än två månader kvar <3

Om allting går som det ska på hans jobbintervju i veckan är tanken att Jón åker hem tidigare än jag för att jobba. Jag har ungefär tre och en halv dag ensam i London och då ska jag gå på Tate Modern, promenera upp till Primrose Hill, strosa i små independent bookshops och fönstershoppa på Oxford Street. Kommer alltså vara i London i en hel vecka totalt :')

När jag kommer hem har jag ledigt i nästan två veckor innan jag börjar jobba. Den här sommaren kommer det att lite mer än en månad i bokhandeln, alldeles lagom. Min sista dag blir den 7 augusti, och sen har jag två dagar hemma innan jag åker till BUDAPEST. Iiih! Har velat åka tillbaka ända sedan jag var där på klassresa i högstadiet.

Jag ska åka själv och kommer vara borta i en vecka. Ser så mycket fram emot att strosa på alla gulliga gator, äta mat från saluhallar och besöka Szechenyibadet. Och, såklart, att gå på
Sziget festival! Det är en dröm jag haft i säkert tio år, och nu när Arctic Monkeys ska spela.... mmmm <3 Ser också fram emot att se Alfie Templeman, BADBADNOTGOOD och Tame Impala. Och Stromae, som trots att han inte gör min typ av musik lär vara riktigt bra live.

Vad har ni för sommarplaner? Och om ni har några tips på sevärdheter eller matställen i London/Budapest får ni jättegärna lämna en kommentar!
kram

#bestofnouw

Gillar