En förteckning över januari och februari

Hej!

Ser ni att jag har gjort om här inne? Nytt bloggnamn, nygammal header, nygammal domän (nu kan man hitta mig på blogg.kaylapim.se igen!). Bloglovin strular efter namnbytet, men jag hoppas att det ska lösa sig snart.

Av mig har ni inte hört någonting på tre månader och sen dess har ganska mycket hänt. Jag har både
flyttat och hunnit bo in mig, börjat på universitet igen (och den här gången med målet att läsa en kandidatexamen), jag har jobbat, köpt flygbiljetter, börjat på en ny kvällskurs i isländska, skaffat gymkort. Jag känner mig på många sätt som the main character och det känns så underbart roligt.

Men, det är obehagliga tider och jag tänker mycket på kriget. Läser gp, lyssnar på radio och tittar på tv, letar efter svar på frågor jag inte kan formulera. Jag har glömt hur man pratar om något annat.
Mitt hjärta, ja hela mitt väsen är med det ukrainska folket. Och så ilskan som kommer om kvällarna, ilskan över vilka hemska människor som innehar maktpositioner runt om i världen. Och frustrationen över att inte kunna hjälpa till mer, över att inte veta om det kommer ta slut någon gång.

Det blev ett dystert avslut men det känns kul att vara tillbaka. Kul med en nystart här på mitt lilla hörn i cyberspace.

kram!!

Gillar