2021: förhoppningar


När klockan slog 00:00 grät jag av lättnad. Jag hade nog inte ens förstått att jag tyckt 2020 varit påfrestande. Även om ingenting förändrats i praktiken uppskattar jag känslan av att få börja på ny kula mer än någonsin tidigare. Det är så himla mycket med 2020 jag vill begrava och lämna långt, långt bakom mig men kanske ännu mer jag vill fokusera på att göra under 2021. Här är min lista med nyårsmål/löften/önskningar, saker jag hoppas få ägna mer tid åt och fylla året med:

  1. Skrivandet. Skriva oftare och gärna mer strukturerat men huvudsaken är att jag faktiskt skriver. Att vågar låta skrivandet få vara ett intresse.
  2. En riktning i livet. Jag vill ägna mer tanke åt att komma på vad jag vill göra, rent yrkesmässigt, och sedan börja röra mig i riktning mot det målet.
  3. Sticka och virka egna kläder. Jag har lärt mig sticka lite under hösten och håller just nu på med en halsduk till Jón, den är sådär amatörmässigt sned och härlig. Drömmen är att bli duktig nog att kunna sticka en kofta eller tröja.
  4. Spara lite pengar. Inte till något särskilt eller så, det senaste halvåret har bara gjort mig otroligt less på att inte ha pengar.
  5. Känna mig snygg!! Hallå ytlighet. Men så är det. 2020 var det dåliga självförtroendets år och nu får det räcka.

Det finns såklart ännu fler saker jag ser fram emot. Att få tillbringa ännu ett år med Jón, att få mysa med katterna, att läsa böcker, ägna mer tid åt bloggen, gå på spelningar och museum. Kanske resa? I alla fall inom Sverige, jag hoppas på fler turer ner till Jóns familj i Lund och åtminstone en helg i Stockholm.

Gott nytt år!! kram!!

Gillar